Is it correct that, in sheet Z 10.02, the Critical Function ID is not considered as a Key Value?

EBA Q&A 2020_5529 · Rejected question

Question

If the Critical Function ID is not considered as a Key Value, how can we represent the case in which we have a single critical service ID (and a single System identification code) on which there are multiple critical functions impacted?

Background on the question

In Regulation (EU) 2018/1624 section II.10.3 it is specified that: “There might be several critical functions, in which case several rows for the same information system shall be reported.”

Answer

The question has been rejected because the legal basis it refers to has been amended and the issue it raises has been clarified in Annex II, paragraph 61, to Regulation (EU) 2018/1624.The Single Rule Book Q&A tool has been established to provide explanations and non-binding interpretations on questions relating to the practical application or implementation of the provisions of legislative acts referred to in Article 1(2) of the EBA’s founding Regulation, as well as associated delegated and implementing acts, and guidelines and recommendations, adopted under these legislative acts. For further information on the purpose of this tool and on how to submit questions, please see 'Additional background and guidance for asking questions'.

2 queries · page built in 4 msInventory f82bbfa3