Possible redundant “overnight” in text.

EBA Q&A 2015_1735 · Final Q&A

Question

Possible redundant “overnight” in text causing confusion.

Background on the question

In the Annex XXI, the instruction to template C69.00, paragraph 1.4.3.2, there is a word “overnight” in the text that cause confusion. The text in paragraph 1.4.3.1 is similar and there the word “overnight” is logical. In 1.4.3.2 “overnight” make no sense. We suspect that the word “overnight” has been copied to 1.4.3.2 by mistake?

Answer

The word “overnight” in para. 1.4.3.2 of Annex XXI of final draft implementing technical standard (ITS) on additional liquidity monitoring metrics under Article 415(3)(b) of Regulation (EU) No 575/2013 (EBA/ITS/2013/11/rev1 (of 24 July 2014)) can be considered as wrong and will be deleted in a future review of the ITS. DISCLAIMER: The present Q&A on Supervisory reporting is provisional. It will be reviewed after the Implementing Regulation is in force and published in the Official Journal, which may differ from the text of the draft ITS to which this Q&A relates.

2 queries · page built in 4 msInventory f82bbfa3