Deposits reported in P 01.02 and in P 02.01

EBA Q&A 2015_2425 · Final Q&A

Question

This question aims to clarify the validation rule v4134_m of the Funding Plan template. This validation rule states that the total deposits reported under "P 02.01 - Insured and uninsured deposits" must be equal or smaller than the deposits reported on lines 020, 060 and 120 of the frame "P 01.02 - Liabilities". Due to several reporting issues we intend to clarify if the total deposits reported under "P 02.01 - Insured and uninsured deposits" only refer to retail deposits under the Article 411.2 of CRR

Background on the question

This question was made by a reporting institution and we have found several inconsistencies in other reports.

Answer

Only retail deposits under Article 411.2 of Regulation (EU) No 575/2013 (CRR) shall be reported as defined in the references in template P 02.01 of Annex I to Guideline EBA/GL/2014/04.

2 queries · page built in 5 msInventory f82bbfa3