Question
Regarding the templates that should be reported on an individual basis, for itself and for each relevant legal entity in the group (for example, the information specified in template Z 02.00 that should be reported according to the art. 4 letter (b) of CIR 2025/2303), the question is: Can the bank include also in its individual resolution report templates Z 02.00 for each relevant legal entity in the group or the relevant legal entities have to report the templates on an individual basis for themselves? If the bank can include also in its individual resolution report templates Z 02.00 for each relevant legal entity in the group, how can this be done from a technical point of view?
Background on the question
Regarding the templates that should be reported on an individual basis, for itself and for each relevant legal entity in the group (for example, the information specified in template Z 02.00 that should be reported according to the art. 4 letter (b) of CIR 2025/2303), the question is: Can the bank include also in its individual resolution report templates Z 02.00 for each relevant legal entity in the group or the relevant legal entities have to report the templates on an individual basis for themselves? If the bank can include also in its individual resolution report templates Z 02.00 for each relevant legal entity in the group, how can this be done from a technical point of view?
Answer
Each report should be submitted on an individual level by the reporting entity subject to the reporting obligations, in line with the instructions of the ITS.