(10)ESMA has consulted, where relevant, the European Banking Authority (EBA), the European Systemic Risk Board and the members of the European System of Central Banks (ESCB) before submitting the draft technical standards on which this Regulation is based. In accordance with Article 10 of Regulation (EU) No 1095/2010, ESMA has conducted open public consultations on such draft regulatory technical standards, analysed the potential related costs and benefits and requested the opinion of the Securities and Markets Stakeholder Group established in accordance with Article 37 of Regulation (EU) No 1095/2010,
Recital 10
‹
Recital 10