Benchmarking - Market risk - Base currency unit

EBA Q&A 2018_4244 · Final Q&A

Question

In Annex 5, 2019 and subsequent ITS, section 2 Instruments, the equity instrument # 6 concerns a single stock future that is quoted in pence. For the benchmarking exercise, can the reported value in pence be used?

Background on the question

Specification of the base currency unit

Answer

Instrument number 6 should be reported in GBP as required in the instructions regardless the fact that the quotation is in pence. Disclaimer The present Q&A on Supervisory reporting is provisional. It will be reviewed after the Implementing Regulation is in force and published in the Official Journal. The text of the Implementing Regulation may differ from the text of the draft ITS to which this Q&A refers.

2 queries · page built in 6 msInventory f82bbfa3