Supervisory Benchmarking Exercise 2019: RWA- and RWA --

EBA Q&A 2018_4427 · Rejected question

Question

For the purpose of Template C103 institutions shall report RWA- and RWA--. According to the corresponding instructions (Annex IV), RWA- and RWA-- result from the application of PD- and PD-- (instead of the institution’s PD values). For this purpose, shall regulatory PD-floors as defined in art. 160 (1) and 163 (1) CRR be applied?

Background on the question

Ensure clarity of instructions

Answer

Please note that as part of adjustments to the Single Rulebook Q&A process, agreed by the EBA and the European Commission, it has been decided to reject outstanding questions submitted before 1 January 2020, when the Q&A process was updated as part of the last ESAs Review. In particular, the question that you have submitted has now regrettably been rejected and will not be addressed.If you believe your question would still benefit from clarification, you are invited to resubmit your question, adapting it to reflect any legislative, regulatory or other relevant developments that may have occurred since the initial date of submission. The EBA will aim to address resubmitted questions as a matter of priority. When considering to resubmit, you are kindly requested to observe the updated admissibility criteria agreed in the context of the adjustment of the Q&A process, available in theAdditional background and guidance for asking questions. We hope for your understanding.For further information please refer to thepress releaseand the updatedQ&A page.

2 queries · page built in 5 msInventory f82bbfa3