Question
Should the threshold template for market risk at the consolidated level, C90, be filled out netting intra-group positions even if one does not have the permission required by Article 325b? Or should it be compiled as the sum of the individual templates in this case?
Background on the question
The article 325b provides that for the purpose of calculating net positions and own funds requirements on a consolidated basis, institutions may use positions in one institution or undertaking to offset positions in another institution or undertaking. However, they are met the conditions in paragraph 2 and 3 and they should have the permission of the competent authorities.