Regulated financial service

EBA Q&A 2024_7246 · Rejected question

Question

In case of a “regulated financial service” provided by a financial entity authorized / licensed / registered as financial entity to deliver that service, shall it be considered an ICT service in the meaning of DORA?

Background on the question

The question comes from the observation that, in a previous version of the DORA DRY RUN FAQ (at point 74) the above providers were excluded from the definition of ICT providers in the meaning of Dora Article 3(21), while in the last version of the DORA DRY RUN FAQ this exclusion is not present anymore and reference is made to a FAQ currently being defined.

Answer

This question has been rejected because the matter it refers to has been answered inQ&A DORA030.The joint ID of this Q&A is DORA131

2 queries · page built in 4 msInventory f82bbfa3