Question
How shall the 15% threshold referred to in Article 48 of Regulation (EU) No 575/2013 be calculated?
Answer
The calculation shall follow the methodology described in the Annex 2 of the Basel rules text.
EBA Q&A 2013_14 · Final Q&A
How shall the 15% threshold referred to in Article 48 of Regulation (EU) No 575/2013 be calculated?
The calculation shall follow the methodology described in the Annex 2 of the Basel rules text.