Question
CRR Art. 433 states that the disclosure should happen the date of the publication of the financial statements. Due to the imlempentation of CRR III EBA granted an extention to submit Q1 regulatory reports to the 30.06. How should the disclosure be handled?
Background on the question
Disclosure deadlines in light of EBA taxonomy 4.0 and CRR3 in Q1 2025
Answer
This question has been rejected because the issue it deals with is already addressed in Commission Implementing Regulation (EU) 2024/3172 of 29 November 2024, Article 28 (Entry into force and application).For further information on the purpose of this tool and on how to submit questions, please see 'Additional background and guidance for asking questions'.