Reporting framework 4.0 Validation rules

EBA Q&A 2025_7418 · Rejected question

Question

Could you please confirm whether validation rule v23722_m is incorrect and should be amended, as it only counts time buckets greater than 7 years, which appears inconsistent with the ITS requirements?

Background on the question

In accordance with ITS Annex II, Part II, section 8.3, for template C 32.02, row 0120 should be populated for all time buckets where an eligible protection provider has agreed to fulfil all payment obligations of the obligor. However, validation rule v23722_m currently restricts this to time buckets greater than 7 years, which does not align with the ITS specifications.

Answer

This question has been rejected because the matter it refers to has already been identified and will be considered for a forthcoming version of the Reporting framework / release of the respective validation rules.

2 queries · page built in 5 msInventory f82bbfa3