Question
Can Art. 199 para. 3, para. 4 CRR be interpreted in line with amended Art. 125 para. 2 sub-para. 3 and para. 3 sub-para. 1 6, 126 para. 2 sub-para. 3 and para. 3 sub-para. 1, 199 para. 4a CRR; hence, is it sufficient that a member state’s competent authority publishes loss rates despite different wording in Art. 199 para. 3, 4 CRR?
Background on the question
Under CRR III, Art. 199 para. 3, para. 4 CRR are to be interpreted in line with the amended Art. 125 para. 2 sub-para. 3 and para. 3 sub-para. 1, 126 para. 2 sub-para. 3 and para. 3 sub-para. 1, 199 para. 4a CRR. Hence, it is sufficient that a member state’s competent authority publishes loss rates despite different wording in Art. 199 para. 3, para. 4 CRR.
Answer
This question has been rejected because the issue it raises is beyond the remit of the Q&A process and as such it cannot be addressed via a Q&A. The objective of the Q&A tool is not to answer questions that put into doubt the correctness of the legal framework, seek a modification of the legal framework or would require such a modification in order to address the question.