Identificación entidad financiera responsable del reporte DORA - Identification of the financial entity responsible for the DORA reporting

EBA Q&A 2025_7403 · Rejected question

Question

¿Si nuestra empresa no dispone de LEI, debemos informarla mediante el código europeo? ¿Qué diferencia existe entre las celdas B_01.01_0010 y B_01.02_0010 ? If our company doesn't have an LEI, should we report it using the European code? What's the difference between cells B_01.01_0010 and B_01.02_0010?

Background on the question

No tenemos antecedentes a la pregunta We have no background to the question

Answer

Esta pregunta ha sido rechazada porque el tema que aborda ya se explica en el Artículo 3(5) delReglamento (UE) 2024/2956 - ITS relativo al registro de información.Para más información sobre la finalidad de esta herramienta y cómo enviar preguntas, consulte la sección «Información adicional y orientación para la formulación de preguntas».This question has been rejected because the issue it deals with is already explained or addressed in Article 3(5) ofRegulation (EU) 2024/2956 - ITS on the register of information.For further information on the purpose of this tool and on how to submit questions, please see 'Additional background and guidance for asking questions'.

2 queries · page built in 4 msInventory f82bbfa3