missing articles accordance into columns 0010 instructions

EBA Q&A 2022_6332 · Rejected question

Question

Does institutions shall use the exposure value before CRM in accordance with only the Article 166 CRR ?

Background on the question

Our question follows a question we received from our National competent authority.

Answer

This question has been rejected because the question is not sufficiently clear, or has not sufficiently identified a provision of a legal framework covered by this tool that creates uncertainty and for which an explanation is merited in terms or practical implementation or application. The Single Rule Book Q&A tool has been established to provide explanations and non-binding interpretations on questions relating to the practical application or implementation of the provisions of legislative acts referred to in Article 1(2) of the EBA’s founding Regulation, as well as associated delegated and implementing acts, and guidelines and recommendations, adopted under these legislative acts. For further information on the purpose of this tool and on how to submit questions, please see 'Additional background and guidance for asking questions'.

2 queries · page built in 34 msInventory f82bbfa3