SRT test in securitisations

EBA Q&A 2022_6674 · Question under review

Question

When is necessary to make de SRT test in securitisations: at initial assessment only or ongoing monitoring?

Background on the question

In articles 244 and 245 of Regulation(EU) 2017/2401 is not specified when is necessary to make the SRT test.

2 queries · page built in 4 msInventory f82bbfa3