One Percent threshold to report an institution in the TOP 10

EBA Q&A 2022_6664 · Rejected question

Question

Should the institution report the section 1 of C67.00 based of 1% of total liabilities or based of 1% of total liabilities reported in section 1? In other words, based on Q&A 2018_4209 which has been published after the release of DPM 3.00 will you updated AMM ITS?

Background on the question

Based on Q&A 2018_4209 which has been published after the release of DPM 3.00 and the example provided, we understand that the 1% threshold to report an institution in the TOP 10 (row 0020 to 0110) should apply on total liabilities. However ITS since DPM 2.8 have not been change and are mentioning that the 1% liabilities is applicable on the total amount that should be reported in section 1.

Answer

This question has been rejected because the matter it refers to has already been identified and will be considered for a forthcoming versions of the Reporting framework. In the meantimeQ&A 4209is still applicable and will be updated to align with reporting framework 3.2.

2 queries · page built in 5 msInventory f82bbfa3