Question
For the purpose of Template C103 institutions shall report RWA- and RWA--. according to the corresponding instructions (Annex IV), RWA- and RWA-- result from the application of PD- and PD-- (instead of the institution’s PD values). For this purpose, shall regulatory PD-floors as defined in Art. 160 (1) and 163 (1) CRR be applied?
Background on the question
Ensure clarity of instructions
Answer
This question has been rejected because the issue it deals with is already explained or addressed in the regulatory framework.For further information on the purpose of this tool and on how to submit questions, please see “Additional background and guidance for asking questions”