Question
Is column “p” to include the share of gross carrying amount without EPC label, for which there is data on the actual energy consumption from measured consumption in the real estate?
Background on the question
We are uncertain how to fill out the template.
Answer
This question has been rejected because the issue it deals with is already explained or addressed in Paragraph 13 of ANNEX XL - Instructions for disclosure of ESG risks of Final draft implementing technical standards (EBA/ITS/2022/01) on prudential disclosures on ESG risks in accordance with Article 449a CRR, as well as associated delegated and implementing acts, and guidelines and recommendations, adopted under these legislative acts. For further information on the purpose of this tool and on how to submit questions, please see 'Additional background and guidance for asking questions'.