Template 1: banking book (prudential disclosures on ESG risks)

EBA Q&A 2022_6502 · Rejected question

Question

Are you obliged to use the NACE code sector of the specific obligor under the holding company (template 1, point 8 on page 10 in Annex XL)?

Background on the question

We are uncertain how to use NACE codes with exposures to obligors that are part of a holding company structure

Answer

This question has been rejected because the issue it deals with is already explained or addressed in Paragraph 8 of ANNEX XL - Instructions for disclosure of ESG risks of Final draft implementing technical standards (EBA/ITS/2022/01) on prudential disclosures on ESG risks in accordance with Article 449a CRR, as well as associated delegated and implementing acts, and guidelines and recommendations, adopted under these legislative acts. For further information on the purpose of this tool and on how to submit questions, please see 'Additional background and guidance for asking questions'.

2 queries · page built in 4 msInventory f82bbfa3