When to apply CCF to residential mortgage off balance sheet exposure

EBA Q&A 2022_6563 · Rejected question

Question

For off balance sheet exposures, when Article 125(2)(d) references 'the part of the loan' that is less than or greater than 80% of the property value, does this refer to exposure, or gross loan balances. Therefore, should the required CCF be applied before or after comparing the balance commitment to the property value?

Answer

This question has been rejected because it does not fulfil the formal criteria for submission. For further information on the purpose of this tool and on how to submit questions, please see 'Additional background and guidance for asking questions'.

2 queries · page built in 5 msInventory f82bbfa3